Sunday, June 04, 2006

Ο Alex και οι άλλοι

Φρικιαστική η ιστορία. Ομάδα απο βρωμόπαιδα κυνηγά μικρό και διαφορετικό μετανάστη και τον σκοτώνει. Όμως εμένα αυτή η ιστορία μου βρωμάει.

Πρώτον αυτό το "ρατσισμός" δεν κολάει γιατί τα παιδάκια δεν ήταν όλα ελληνόπουλα. Μπορεί μερικές φορές οι "ξένοι" να γίνονται βασιλικότεροι του βασιλέως αλλά αυτό συμβαίνει πολύ σπάνια.

Δεύτερον μου είναι αδιανόητο οτι αφήσανε το παιδί (νεκρό ή αναίσθητο κανείς δεν είναι βέβαιος) και ξαναγύρισαν για να αποτελειώσουν την δουλειά τους την επόμενη μέρα.

Τρίτον αν οι καταθέσεις τους είναι αληθείς, που βρίσκεται το πτώμα? Ακόμα και αν το κάψανε κάτι θα είχε μείνει. Στην οικοδομή ο εκσκαφέας έφτασε τα 3 μέτρα και δεν βρήκε τίποτα. Τα παιδιά πως έσκαψαν σε τόσο βάθος?

Σενάριο Πρώτο
Το παιδάκι μάλλον απο ατύχημα σκοτώθηκε. Το τρομοκράτησαν τα άλλα τα βρωμόπαιδα, πήγε να κρυφτεί και γκρεμοτσακίστηκε. Τα άλλα τρομοκρατήθηκαν και τα ξέρασαν όλα στους γονείς τους που ανέλαβαν να καλύψουν τα ίχνη και το πτώμα.

Σενάριο Δεύτερο
Τα παιδιά συνελήφθησαν και αφού οι αστυνομικοί τα πίεσαν "ξέρασαν" αυτά που χρειάζονταν οι αστυνομικοί για να πουν "Ορίστε ο φταίχτης". Γι' αυτό δεν έχει βρεθεί ακόμα το πτώμα.

3 comments:

  1. δεν φανταζεσαι ποσο εκνευρισμενη ειμαι..
    ακομα δεν βρεθηκε το παιδι, η μητερα του εχει ανακτησει μερικες ελπιδες- ισα για να κρατιεται στα ποδια της δηλαδη- και εμεις εδω γραψαμε τα τρελα μας.
    τι αυγα φιδιου, τι αυγα τουρκιας εφαγα στη μαπα απο τα ξημερωματα που ανοιξα, δεν λεγεται.
    κι ολα αυτα, χωρις καν τις στοιχειωδεις πληροφοριες της νεκροψιας..
    σκεψου..

    ReplyDelete
  2. AnonymousJuly 19, 2009

    είδα αυτό το βίντεο απο ελληνικό συγκρότημα http://www.youtube.com/watch?v=9pxACwHnG2g και σκέφθηκα ότι θα σε ενδιέφερε... απ'ότι διάβασα το ΜTV και το Mad το απέκλεισαν από μετάδοση...

    ReplyDelete