Wednesday, August 12, 2009

Κριτική Ιστοσελίδων: MediaFire.com


Κατα πάσα πιθανότητα μια απο τις καλύτερες δωρεάν υπηρεσίες που κυκλοφορούν. Όπως και πολλές άλλες υπηρεσίες παρέχει την δυνατότητα να κάνει ο χρήστης upload τα αρχεία του και να στείλει links με email ή να τα ποστάρει σε forum, profile etc.
Οι διαφορές απο τις άλλες υπηρεσίες όπως gigasize, rapidshare κτλ:
  • Τα αρχεία δεν σβήνονται ποτέ. Είται έχουν κατέβει 0 είται 50 φορές δεν θα διαγραφούν αρκεί ο χρήστης να κάνει log in στον λογαριασμό του τακτικά (1 φορά κάθε τρεις μήνες)
  • Επιτρέπονται οι download managers
  • Η διαχείρηση των αρχείων είναι πολύ εύκολη (σε αντίθεση με gigasize, megaupload) αφού είναι της μορφής αυτής.
  • Διαθέτουν απεριόριστο χώρο για κάθε χρήστη (όχι 5 Giga όπως esnips & boxnet) και απεριόριστα downloads. Βέβαια τα αρχεία δεν μπορούν να είναι μεγαλύτερα απο 100 ΜΒ αλλά κι έτσι είναι πολύ καλύτερα απο τις άλλες υπηρεσίες.
  • Υποστηρίζεται και η ελληνική γλώσσα (no more greeklish)
  • Υπάρχουν πάνω απο ένα είδος link ανάλογα με το που θέλει να τα ποστάρει ο χρήστης. Παράδειγμα: Alexander the Great Photos


Τα αρνητικά είναι οτι οι φωτογραφίες δεν είναι πάντοτε εντάξει. Ωστόσο όταν λειτουργούν το interface για τα photo albums είναι πολύ καλό. Όταν τα αρχεία και οι φάκελοι είναι πολλοί εμφανίζεται το μύνημα:

Stop running this script?

A script running on this page is causing internet explorer to run slowly. If it continues to run your computer might become unresponsive.

[YES] [NO]


Αυτά είναι τα μοναδικά προβλήματα που εντόπισα. Κατα τα άλλα είναι σαν να σκέφτηκε κάποιος: Τι μπορεί να θέλουν οι χρήστες? Και πολύ απλά να τους το έδωσε.

No comments:

Post a Comment