Wednesday, August 12, 2009

Χρόνια και ζαμάνια (2)

Που ήμουνα?

Α, ναι. Επέστρεψα στην Αθήνα και επιδόθηκα σε αχαλίνωτα ξενύχτια. Και μετά ήρθε η ώρα του συνεδρίου. Το 4ο Συνέδριο BookCrossing έγινε στην Λάρ'σα. Περάσαμε κα-τα-πλη-κτι-κά. Είδα κόσμο που είχα να συναντήσω χρόνια. Φάγαμε και ήπιαμε. Μιλήσαμε για βιβλία. Ξαναφάγαμε και ξαναήπιαμε. Ανταλάξαμε απόψεις επι παντός στητού και επιστητού. Φάγαμε κι άλλο και ήπιαμε περισσότερο. Θέλω να πω πως στα ελληνικά συνέδρια πρέπει να υπάρχει ειδική προειδοποίηση "Προσοχή τα ελληνικά συνέδρια BookCrossing καταστρέφουν την σιλουέτα" ή κάποια ανάλογη προειδοποίηση τελος πάντων.


Όποιος δεν ήρθε έχασε. Φρόντίστε να είστε εκεί την επόμενη φορά. Και μετά τα up ήρθαν τα down. Επέστρεψα στην Πάρο. Γιατί? Είχε έρθει η ώρα να εισπράξω τον ΟΑΕΔ και έπρεπε να πάω. Οπότε πήγα και έφριξα. Είχα πάρει και την μάνα μου μαζί για συμπαράσταση, και ενώ είχα κάθε διάθεση να συμπεριφερθώ σαν καλή πελάτισα ο "πρώην" εργοδότης μου με αντιμετώπισε κάπως μυστήρια. Τη μια στιγμή έκανε πως δεν υπήρχα και την άλλη σαν να ήμουν το απολωλώς πρόβαττο που επέστρεψε με την ουρά στα σκέλια και θα το σκεφτεί αν θα με συγχωρήσει (σημειοτέων τα Χριστούγεννα μου είπε πως θέλει να με αντικαταστήσει γιατί δεν μπορούσα να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις του, go figure) και την τρίτη λές και του ζήταγα δανεικά. Τεσπα η στάση του με έπεισε μια για πάντα οτι καλά έκανα και έφυγα.

Μετά την ευδομάδα των παθών, αρχές Μαϊου, επέστρεψα στο κυνήγι εργασίας. Μετά απο λίγη προσπάθεια (αρχές Μαϊου γαρ) επέστρεψα στην Σαντορίνη και συγκεκριμένα στο Loucas Hotel. Το ξενοδοχείο είναι σε πολύ καλό σημείο, έχει καταπληκτική θέα και σε σύγκριση με τα παρεμφερή καταλύματα έχει ανταγωνιστικές τιμές (175,00 ευρω τον Αυγουστο, τσάμπα πράμα).


Με τέτοια εκπληκτική θέα τα δωμάτια δεν είναι και τίποτα special. Όπως όλα τα ξενοδοχεία έχει τα υπέρ και τα κατά του. Θα αναφερθώ πιο εκτεταμένα σε αυτό αργότερα. Λοιπόν αυτό το ξενοδοχείο ή θα το λατρέψει κανείς ή θα το μισήσει. Οι ώρες είναι φυσιολόγικές, τουλάχιστον για μένα, και έτσι περνάω πολύ καλά. Τώρα τον Αυγουστο βέβαια έχουμε δουλειά και κούραση αλλά γενικά είναι πολύ καλά (συγκριτικά με πέρσι είναι παράδεισος).

Αυτά για την ώρα. Παρεπιπτώντος τι είναι το ζαμάνι?

No comments:

Post a Comment