Wednesday, January 06, 2010

Ο Γούγλης τα' παιξε

Προημερών κάθησα να δω τι ψάχνουν όσοι πέφτουν στο ημερολόγιο μου. Με χαρά ανακάληψα πως είμαι η αυθεντία στον Κλεισθένη, στον αθλητισμό στην αρχαία Ελλάδα και γενικά τα ιστορικά θέματα του blog έχουν μεγάλη πέραση και πραγματικά χαίρομαι γι' αυτό. Επίσης πολλοί αναζητούν τις λέξεις εθνισμός - εθνικισμός εδώ.

Λόγω των ημερών πολύς κόσμος εκτίμησε τις 4 συνταγές που έχω παραθέσει εδώ. ειδικά αυτές για την γαλοπούλα. Επίσης "Το Σήμα Καμπάνα" έχει πολλά hits. Όλος ο κόσμος θέλει τους στίχους (τους έχουμε παιδιά, περάστε). Τέλος έχουν μουρλαθεί όλοι με το ημερολόγιο της Πετρούλας Κωστίδου που ειλικρινα με εκνευρίζει αφάνταστα. Προφανώς υπάρχει κόσμος που την θεωρεί πολύ καλή στην δουλειά της. Και το πιο περίεργο ερώτημα που ταλανίζει τους Έλληνες την σήμερον ημέραν αν πιστέψουμε τον γούγλη είναι αν ο Αντώνης Ρέμος είναι gay.

Έλεος πια!


Και μετά
έπεσα πάνω στο ακόλουθο άρθρο και ακόμα να συνέλθω:


Ναί ρε, έχουν. Αν δεν είχαν αυτό το advantage πως θα κατάφερναν να επιβιώσουν?


Ναί αμέ, και έμφραγμα για μεσημεριανό. το βραδάκι προτειμάμε την πνευμονία ...


Ποιός είναι τόσο απελπισμένος ώστε να ρωτήσει τον γούγλη: Why are you so stupid?

Καταλαβαίνετε αγαπητοί αγρότες γιατί πρέπει να καταφύγεται στην τηλεόραση για να βρείτε νύφες? Τις έχουν πάρει όλες οι λύκοι. Τα μαντρόσκυλα θα γίνουν πολύ της μόδας σε λίγο ...


Ω, ναί αγαπητοί αναγνώστες. Τα ταλέντα αυτού του ανθρώπου είναι αμέτρητα.


Όταν δύο πιάτα συναντιούνται παντρεύονται και κάνουν μικρά πιατάκια (του καφέ κυρίως) που όμως όταν μεγαλώσουν θα γίνουν πιατέλες.

Λοιπόν, Χριστούγεννα και γιορτινές ημέρες που είναι, αποφάσισε ο κύριος μονόκερος να τηλεφωνήσει σε γνωστούς και φίλους. Παίρνει τον πρώτο δεν απαντάει, καλεί τον δευτερο τα ίδια. Ψύλλοι μπήκαν στα αυτιά του κου μονόκερου και έψαξε τις νεκρολογίες στις εφημερίδες. Και τότε, ωιμέ, ανακαλύπτει πως όλοι του οι φίλοι βλέπουν τα ραδίκια να φυτρώνουν ανάποδα, οπότε επιστράτευσε τον πιστό του γούγλη για να πάρει απαντήσεις. Εξού και: How come all the other unicorns are dead?


Κάτι τέτοια βλέπει ο Παπακαλιάτης και παίρνει ιδέες για σήριαλ.



Ντροπή σου! Τόσες γραμματοσειρές υπάρχουν (σοβαρές, μετρημένες απο σπίτι) και εσύ θέλεις αυτή την τσούλα! Πρόσεχε γιατί μπορεί να τυφλωθείς!

Που είναι η PETA, η WWF, η Greenpeace, η Unicef τέλος πάντων να επιληφθεί επι του θέματος? Τέτοιους τραμπουκισμούς δεν τους ανεχόμαστε κύριε!



Γενικά ο Ιησούς ημών Κύριος τραβάει τον παθών του τον τάραχο τώρα τελευταία, κάτι το Βατοπέδι κάτι οι Καρλότες - επίσκοποι, δεν νομίζω πως έχει χρόνο για skate board και άλλες αταξίες, αλλά βέβαια τι ξέρω εγώ? Είμαι άθεη.


Πριν πάω επίσκεψη σε ένα σπίτι, πάντα ρωτάω: Τουαλέτα έχετε? Μπορώ να την χρησιμοποιήσω αν χρειαστεί? Γενικά είναι καλύτερο να απευθύνει κανείς τέτοιες ερωτήσεις στην οικοδέσποινα και όχι στον γούγλη. Όσο για το background check τι να πει κανείς? Τι σήμερον ημέρα δεν μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη ούτε στον απαυτό σου.


Για να μην πνίγονται βλάκα ... Όλοι το ξέρουν αυτό.

Γι'αυτό οι σκύλοι (οι πιο πιστοί φίλοι του ανθρώπου) κατουριούνται απο την χαρά τους όταν βλέπουν γνωστούς τους.

Η κόρη του κυρίου το ξέρει και γι' αυτό keeps wetting herself. Επίσης είναι εξωγήινη και οικολόγα εξού και χέζει πράσινα.

Οι συμβουλές εδώ είναι απείρου κάλους. Τις κάλτσες αγαπητέ για να στεγνώσουν γρήγορα τις βάζουμε στον φούρνο μικροκυμάτων και όχι στην τοστιέρα. Τα κρεββάτια προτιμούν τα ριχτάρια διότι κρύβουν κιλά ενώ τα καπέλα όχι. Επίσης τα βατράχια προτιμούν bathroom sinks και όχι της κουζίνας.

Αυτό το αφήνω ασχολίαστο.

Βασικά τα παραπάνω ερωτήματα έχουν μια απλή εξήγηση: Google is watching you and making you stupid because it's skynet (the evil network that took over the world in Terminator and send Arnold back in time to kill John Conor and his mom). Google is THE DEVIL and IT'S HIRING!

Έλα καλέ, γιατί το λες αυτό? Δες τι μάθαμε μέχρι στιγμής!

1 comment:

  1. Και οι αναζητήσεις στα ελληνικά είναι ξεκαρδιστικές. Η αγαπημένη μου είναι μία που είδα πρόσφατα πληκτολογώντας γα : γαμιέται η πεθερά μου

    ReplyDelete