Wednesday, September 23, 2009

Κ.Ο.Τ.Ε.Σ Τσιμπητό!!!

Έδρα τους ένα μπάρ, στόχος τους το ελεύθερο κάπνισμα. Καπνιστικές Ομάδες για την Τέχνη και την Εικαστική Συγκρότηση (Κ.Ο.Τ.Ε.Σ). "Και στις βουλευτικές εκλογές ... Κ.Ο.Τ.Ε.Σ, τσιμπητό" λένε στις διακυρήξεις τους.

Με καυτή εδρα τους το μπάρ Booze που αποτελεί το δευτερο σπίτι του ιδρυτή του κόμματος κ. Νίκου Λούβρου, οι Κ.Ο.Τ.Ε.Σ, κομίζουν ην πρωτοτυπία στην πολιτική σκηνή, καθώς στόχος τους είναι να εκφράσουν τους Ελληνες καπνιστές που διώκονται μετά ην απαγ'ορευση του τσιγάρου σε δημόσιους χώρους απο την 1η Ιουλίου 2009.

Έχοντας πλήρη συνείδηση της της αποστολής τους, οι Κ.Ο.Τ.Ε.Σ γνωρίζουν την αποδοχή κατα τη διάρκεια της προεκλογικής τους εκστρατείας, ενώ έχουν ήδη προχωρήσει στην πρώτη τους πολιτική πράξη:

Στις 14 του περασμένου Ιουλίου, ημέρα επετείου της Βαστίλης, κατέθεσαν στο ΣτΕ αίτηση ακύρωσης του Νόμου Αβραμόπουλου, υπέρ των απανταχού κατατρεγμένων καπνιστών.

Διακήρυξη

Στη διακήρυξη τους (http://www.kotes-kotes.blogspot.com/ ), μεταξύ των άλλων, υπογραμμίζουν: "Οι Κ.Ο.Τ.Ε.Σ μάχονται για την αισθητική αναβάθμιση της ζωής μας. Εμπνέονται απο τις εικαστικές τέχνες και τα γράμματα, πέρα απο τα καταναλωτικά πρότυπα της εποχής.

Υπερασπίζονται με θάρρος, αξιοπρέπεια και σεβασμό για την γνώμη των άλλων, το δικαίωμα του κάθε ανθρώπου να αυτοκαθορίζεται σε όλα τα επίπεδα και τις εκδηλώσεις της ζωής του".


Απο το ΕΘΝΟΣ

Ωωωωω! Θυμάμαι ένα φλέγον ζήτημα που απασχολούσε την Bookcrosseriki κοινότητα Smoking - No Smoking Meet - up κάποιοι θα αισθάνονται δικαιωμένοι και το κόμμα θα αποκτήσει πολλούς οπαδούς.

No comments:

Post a Comment