Friday, February 23, 2007

5 + 1 Πράγματα που δεν ξέρετε για μένα


Κανονικά υπάρχουν χιλιάδες και χιλιάδες πράγματα που δεν ξέρετε και δεν θα σας ενδιέφερε να μάθετε για μένα αλλά μιας που με προσκάλεσε η φίλη μου η Γκρινιάρα (ξέρω και το κανονικό της όνομα αλλά δεν σας το λέω) θα γράψω κι εγώ κάτι.

1) Δεν ξεκίνησα το κάπνισμα γιατί είμαι τσιγγούνα. Το θεωρώ πέταμα χρημάτων και ειλικρινα δεν μπορώ να καταλάβω τους καπνιστές που ενώ δεν έχουν να φάνε (που λέει ο λόγος) τρέχουν σαν παλαβοί να αγοράσουν τσιγάρα.
2) Δεν μου αρέσει το ανθρακικό. Με ενοχλέι στην γλώσσα. Είμαι 28 χρονών και δεν έχω πιεί ποτέ μου coka cola ή άλλα παρόμοια σκευάσματα. Προσπάθησα αλλά ποτέ δεν μπορούσα να κατεβάσω πάνω απο 1 - 2 γουλιές.
3) Στο σχολείο ήμουν ο χαρακτηριστικός τύπος σπασίκλα (χωρίς παρέες, που δεν έβγαινε πολύ και φόραγα και γυαλιά) αλλά χωρίς τους βαθμούς. Το πλήρες δράμα δηλαδή ...
4) Συχαίνομαι τα τηλεφωνήματα. Μόνο που σκέφτομαι οτι θα σηκώσω το τηλέφωνο για να καλέσω οποιονδήποτε (απο πιθανό εργοδότη για συνέντευξη μέχρι φίλους και γνωστούς για να κανονίσουμε έξοδο) με πιάνει ένας ανεξήγητος πανικός. Δεν ξέρω γιατί. Βλέπω την συσκευή και ενώ ξέρω πως πρέπει οπωσδήποτε να καλέσω στο μυαλό μου ξεπετάγονται χιλιάδες λόγοι για να μην το κάνω (και τις πιο πολλές φορές δεν το κάνω).
5) Στο σινεμά πηγαίνω συνήθως μόνη μου. Για έναν ανεξήγητο λόγο πολλόι λίγοι γνωστοί μου θέλουν να έρθουν στο κινηματογράφο μαζί μου. Δεν είναι οτι μιλάω πολύ (δεν μιλάω καθόλου). Μάλλον η θεματολογία φταίει. Μου αρέσουν οι περιπέτειες, οι ταινίες τρόμου και τα ιστορικά films και σε όλες τις γνωστές μου αρέσουν κάτι σαχλοκωμωδίες και κάτι κοινωνικά και άλλα βαρετά, οπότε πολύ νωρίς το πήρα απόφαση και πηγαίνω στο σινεμά χωρίς παρέα. Πρέπει να είμαι το μόνο άτομα σε όλη την επικράτεια που το κάνει αυτό, στο ταμείο όλοι ζητάνε απο 2 εισητήρια και πάνω.

5 + 1) Η διατροφή μου δεν είναι καθόλου μα καθόλου ισοροπημένη. Είμαι αποκλειστικά και μόνο κρεατοφάγος. Λαχανικά και φρούτα απλά δεν μπαίνουν στο στόμα μου. Το ξέρω πως δεν είναι σωστό. Το ξέρω πως χάνω ένα σωρό βιταμίνες. Το ξέρω πως θα έχω πρόβλημα αργότερα και πολλά άλλα, δεν μπορώ όμως να αλλάξω διατροφικές συνήθειες.

3 comments:

  1. Και το group therapy της blogoσφαιρας συνεχιζεται για τα καλα...

    ReplyDelete
  2. geia sou maria...

    ReplyDelete
  3. Αυτη η 5+1 εξομόγηση τελικά σαν χιονοστιβάδα απλώθηκε στον ελληνικη blogoσφαιρα.


    ΥΓ: δεν μπορω παρα να συμφωνησω για το θέμα του καπνισματος μαζί σου

    ReplyDelete