Tuesday, April 02, 2019

Μετανάστευση στην Αγγλία, πρώτα βήματα με Mikeius


Καλως μας ήρθες. Ο Mikeius είναι κλασσικά στον μήνα το μέλιτος όπου όλα τα βρίσκει ωραία και καταπληκτικά. Εμένα αυτή η κατάσταση κράτησε 2 χρόνια. Μετά άρχισα να βαριέμαι λίγο. Γενικά αυτό που έχω να πω είναι οτι στο Λονδίνο είναι ευκολο να κάνεις 'τα πρώτα βήματα' αλλά δύσκολο να περάσεις στο δευτερο στάδιο ας το πούμε. Δηλαδή αν θέλεις κάτι παραπάνω απο αυτό που βρήκες στην αρχή, θα ζοριστείς κάπως. Επίσεις το Λονδίνο είναι η χώρα των πλουσίων και με μια δουλειά σε hospitality για παράδειγμα, οι επιλογές σου θα μειωθούν δραματικά.

Σε αλλά θέματα, τώρα που ζει εδώ σου προτείνω να κάνειςεκδρομές στα περίχωρα και να ανακαλύψεις την Αγγλία. Προτείνω (1) Bath, (2) Oxford, (3) Brighton, (4) Southend, (5) Cambridge όχι με αυτή την σειρά απαραιτήτως.

UPDATE: Είδα οτι ο Μikeius έχει θεματάκια με τους αυτόματους πωλητές το 2014 - Mikeius vs. Self Service. Να δω τh γνώμη του τώρα που στην Αγγλία σχεδόν παντού απο βιβλιοπωλεία, σουπερ μάρκετ μέχρι τράπεζες και αυτόματα εκδοτήρια εισητήρια το self service είναι ΠΑΝΤΟΥ.

No comments:

Post a Comment