Sunday, May 06, 2018

Με τα μάτια της ψυχής του Όμηρου Αβραμίδη

Με τα μάτια της ψυχήςΜε τα μάτια της ψυχής by Omiros Avramidis
My rating: 2 of 5 stars

Απο τον Ελληνικό Κύκλο Βιβλιόφιλων Λονδίνου. Για περισσότερες πληροφορίες, συναντήσεις κτλ επισκεφτείτε την σελίδα τους στο Facebook

Γλυκανάλατη ψηλοβλακιούλα.

Αυτός έχει πατριό που τον κακομεταχειρίζεται και εκδίδει την αδερφή του. Αυτή είναι τυφλή. Ξαναβρίσκει το φώς της μετά απο εγχείρηση. Αυτός ανακαλύπτει οτι η ο μαστροπός/πατριός εκβιάζει την αδελφή του και πάει να τον σκοτώσει, και αποτυγχάνει οικτρά και πάει φυλακή. Αυτή δεν ξέρει γιατί ο κόμενος την παράτησε μελαγχολεί στενοχωριέται και στο τέλος παντρεύεται έναν άλλον.

Εδώ είται θα έπρεπε το βιβλίο να τελειώσει, είτε θα έπρεπε να δείξει πως διαχειρήστικαν οι πρωταγωνιστές τον χωρισμό. Αμ δε. Μαθαίνει αυτή την αλήθεια - οτι δηλαδή δεν της έκανε μούτρα δυο χρόνια ο άλλος, ήταν φυλακή για απόπειρα φόνου, και ήρεμει. Επαναλαμβάνω: Μαθαίνει πως ο γκόμενός της πήγε φυλακή για δυο χρόνια και η αντίδραση της ήταν "Αμ, γι' αυτό δεν έστελνε". Ξεκάθαρα η κοπέλα έχει twitter. Αποφασίζει να τον περιμένει έξω απο την φυλακή και τελικά παίρνει διαζύγιο απο την έρμο τον άντρα της που σημειοτέων ήταν τέρας πολιτισμού και δεν της έριξε φάπες όταν έμαθε οτι τον αφήνει για τον πρώην φυλακισμένο, και μετά απο άλλα δυο χρόνια τα ξαναβρίσκουν. Γιατί έκανε κόνξες ο φυλακισμένος και δεν της έκατσε αμέσως είναι μάλλον γιατί ήτο μαλάκας.

http://www.ekivil.org/

Περισσότερες βιβλιοκριτικές εδώ


View all my reviews

No comments:

Post a Comment